project to comeproject to comeproject to comeproject to come
project to comeproject to comeproject to comeproject to come
project to comeSelect a Projectproject to comeproject to come
project to comeproject to comeproject to comeproject to come

Bridle Trails House

Two pavilion lantern-like forms organize the design.

Bridle Trails House

Unlike the original home, the new roof line and details echo the stately forest setting.

Bridle Trails House

A breezeway from the garage creates a symbolic gateway for the entry. The unwelcoming, old entry was rarely used (…guests couldn’t find it).

Bridle Trails House

A serene enmtry terrace court readily transforms into a vibrant outdoor entertaining space when needed.

Bridle Trails House

The simple entryway, framed in stone, casts a lantern-like glow in the evening.

Bridle Trails House

A new roof opens the living room to the sky and tree canopy, in stark contrast to the original living room, with its drooping roof and massive fireplace.

Bridle Trails House

Daylight now streams into the living room brightening the shady forest location.

Bridle Trails House

The new great room is open to the surrounding beauty of the forest in a way that wasn’t possible before with an overbearing fireplace in the middle of the space.

Bridle Trails House

Connected to the great room, a functional and inviting kitchen allows the new Owners to entertain their guests unlike the original, isolated and constricted quarters of a galley kitchen.